Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

KIJK TERUG: Wandel4Daagse Oldenzaal gaat weer door na 2 jaar!

Wandel4daagse20oldenzaal
wandel4daagse oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Het startschot van de Wandel4Daagse in Oldenzaal is gelost.


"Na 2 jaar afwezigheid mogen we weer. We zijn hier heel blij mee en iedereen heeft er veel zin in," aldus Barbara Kamphuis een van de organisatoren.

In verband met corona heeft het evenement twee jaar op een rij niet plaats kunnen vinden, maar deze week vindt de 59ste editie van de Oldenzaalse wandelvierdaagse plaats.

De wandelaars lopen vanaf dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni in en rondom Oldenzaal. Mensen kunnen ter plekke een route uitkiezen van 5-6 kilometer of de lange route van 10-12 kilometer.

Barbara verwacht zo'n 700 deelnemers waaronder ook viervoeters: "We moedigen mensen aan om vooral hun hond mee te nemen. De honden krijgen na afloop een goodiebag."

Als afsluiting lopen de deelnemers vanaf de sportvelden van het Carmelcollege naar de Groote Markt: "We lopen met z'n allen het centrum in met de harmonie voorop, en dan krijgt iedereen een medaille."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.