Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Kringloopbedrijf De Beurs jubileert!

Oldenzaal kringloopbedrijf De Beurs
oldenzaal_kringloopbedrijf_De_Beurs
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Kringloopbedrijf De Beurs houdt op zaterdag 18 juni voor het eerst een Kringloopfestival vanwege het 40-jarig bestaan. Van ‘s morgens tien tot ’s middags vier is er werkelijk van alles te doen op de locatie De Beurs aan de Lübeckstraat 32 in Oldenzaal.


Uiteraard zijn er veel kraampjes waar allerlei duurzame spullen worden aangeboden en ook is er een kleedjesmarkt waar mensen hun eigen waren mogen verkopen.
Theater Hydra gaat de bezoekers ongetwijfeld verrassen en de muziek komt van ‘Nee hè ook dat nog’, dus dat belooft veel goeds. Onder andere kunstenaar Frans Zekhuis, Graats & CO, De Houtmeesters en nog vele anderen zullen zich laten zien.

Ballonnenclown Carlo toont zijn kwaliteiten en bij de roze caravan van Photobooth Betsie kon het wel eens druk worden. Betsie is altijd in voor een ontzettend leuke foto én voor een gezellig feestje. Verder is de brandweer aanwezig om voorlichting en enkele spectaculaire demonstraties te geven.

Voor kinderen is er niet alleen een springkussen, maar ook een suikerspinnenkraam en IJscokar ’t Loaboerke zal ook in de smaak vallen. En met ‘de Turkse keuken’, ‘de Patatkraam’ en een Barista zal het niet anders zijn. The Denim Project en Raw Milk Company staan ook op het Kringloopfestival.

Bij De Beurs aan de Lübeckstraat 32 in Oldenzaal, is het dus feest op zaterdag 18 juni! Op alle ander locaties van De Beurs zijn er die dag op kleinere schaal ook festiviteiten vanwege het 40-jarig bestaan!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.