Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Maarschalk van Saterslo in het Pinksterweekend

20221905 Maarschalk van Saterslo
Het Maarschalk van Saterslo orkest
Beeld: Twente FM

SAASVELD – Maarschalk van Saterslo gaat komend weekend van start. Belangstellen kunnen drie dagen lang genieten van een muzikaal theaterstuk.

In Saasveld stond ooit een kasteel, Saterslo, en rondom dat kasteel zijn allemaal legendes bij gekomen. Een kern van waarheid en een vleugje aangedikt door de jaren heen.

Het stuk wordt vier keer opgevoerd. ‘’Eerst wilden we het drie keer opvoeren, maar uiteindelijk hebben we vlak voor de kaartverkoop nog besloten om nog een extra voorstelling te doen.’’ Op maandag 6 juni wordt het daarom in de middag en in de avond opgevoerd.

Camera’s bij Saterslo

De voorstelling wordt ook opgenomen. De organisatie heeft een filmploeg gehuurd die het helemaal opneemt. ‘’Vooral wij als organisatie, en de mensen achter de schermen kunnen het niet goed zien, en dan is het fijn dat het wordt opgenomen zodat wij het nog terug kunnen kijken.’’
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.