Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Open Oldenzaals Graanzak Smiet’n Toernooi in Oldenzaal

Oldenzaal Stadstuin 1862 2
Oldenzaal Stadstuin 1862
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Het tweede OOGST-toernooi gaat op zaterdag 4 juni in Oldenzaal van start. De afkorting staat voor ‘Open Oldenzaals Graanzak Smiet’n Toernooi’.


Dit evenement wordt georganiseerd in de Stadstuin. Het toernooi wordt muzikaal geopend om 11.00 uur met ‘Het Stroat Ensemble’. Om 11.45 uur wordt door de Nederlandse Kampioen een demowedstrijd verzorgd om nog de laatste tips en spelregels aan de teams mee te geven.

Er hebben zich inmiddels 46 teams ingeschreven en zij gaan vanaf 12.00 uur de strijd met elkaar aan. Een team bestaat uit vier leden die elk in 10 minuten zoveel mogelijk punten moeten scoren.

De finales

Na de poulewedstrijden is er een muzikale onderbreking en is er een optreden van WAAZ. Vanaf 16.45 uur vinden er verschillende finales plaats. De grote finale zal omstreeks 18.00 uur plaats vinden.

Het toernooi wordt afgesloten met een tweede optreden van WAAZ, daarnaast is een foodcorner met een BBQ Smoker aanwezig.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.