Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Waterschap wil diversiviteit

TWENTE - Waterschap Vechtstromen zet actief in op diversiteit in zijn bestuur onder het motto: ‘water is van ons allemaal’.


Vechtstromen roept het in het bijzonder jongeren, vrouwen en mensen buiten de waterschapswereld op om zich verkiesbaar te stellen voor de waterschapsverkiezingen in 2023. Deze groepen zijn tot nu toe minder vertegenwoordigd. Een goede afspiegeling van de samenleving maakt dat je als waterschap weloverwogen keuzes en beslissingen kunt maken en dat inwoners zich herkennen in het bestuur zo laat Waterschap Vechtstromen weten.

"Iedereen met interesse in de wereld van water en de drive om bij te dragen aan de maatschappij is welkom. Inhoudelijke of technische kennis is niet nodig voor een bestuursfunctie. De bestuurlijke en politieke ervaring kan je ook gaandeweg opdoen en je leert snel van de meer ervaren bestuursleden."

In juni kunnen geïnteresseerden gratis de cursus ‘Actief voor het waterschap’ volgen en een kijkje nemen achter de schermen bij waterschap Vechtstromen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.