Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

ErfCoaches in Oldenzaal

Oldenzaal Plaatsnaam bord 2
Oldenzaal plaatsnaambord
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Dankzij de inzet van ErfCoaches hebben al veel erfeigenaren stappen gezet die ze anders misschien nooit voor mogelijk hadden gehouden. Stappen die perspectief bieden voor een mooie toekomst.


De provincie Overijssel heeft dan ook besloten dat de ErfCoaches voorlopig inzetbaar blijven, ook voor het buitengebied van Oldenzaal.
Een ErfCoach biedt erfeigenaren de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend in gesprek te gaan over vraagstukken en mogelijkheden op hun erf. Voor de één betekent dat toekomstbestendig maken van het bedrijf, terwijl een ander juist vragen kan hebben over bedrijfsbeëindiging. “Mensen vertellen vaak dat een gesprek met ons de waardevolle eerste aanzet is geweest voor verandering op het erf”, vertelt ErfCoach Neeltje Bleumink.

“Vanuit onze onafhankelijke en vertrouwelijke rol kunnen we samen alle wensen en mogelijkheden op een rij zetten, om vervolgens inzicht te geven in de stappen die nodig zijn om echt verder te komen’’, aldus ErfCoach Ursula Hesselink

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.