Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Asfaltonderhoud wegen Dinkelland

Wegwerkzaamheden bord
wegwerkzaamheden bord
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - Binnenkort start de Twentse Weg- en Waterbouw met onderhoudswerkzaamheden aan diverse wegen in de gemeente Dinkelland. Tenzij anders vermeldt worden de werkgebieden afgesloten voor doorgaand verkeer.


Aanliggende percelen blijven met enige hinder bereikbaar. Ook voor hulpdiensten en afvalinzameling blijven de wegen dan bereikbaar. Tijdens asfalteringswerkzaamheden over de gehele breedte van de weg is het helaas voor aanwonenden en afvalinzameling niet mogelijk om het werkgebied te betreden. Indien dit het geval is, wordt dit aangegeven per weg.

Eekmanweg

Eekmanweg, Denekamp (Fase 2) – Rodenmorsweg tot Grensweg In fase 2 wordt een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht op het deel tussen de Rodenmorsweg en de Grensweg. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 30 mei t/m vrijdag 10 juni.
Op donderdag 2 juni wordt het werkgebied, van fase 2, volledig afgesloten voor al het verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden.
Op die datum staat ook de afvalinzameling ingepland. Bewoners kunnen hun container op de gebruikelijk locatie aanbieden.
De TWW zorgt ervoor dat deze buiten het werkgebied geplaatst worden en dat deze na het legen weer teruggeplaatst worden.

Broekmatenweg, Tilligte

Op een deel van de Broekmatenweg wordt het asfalt vervangen. Vanaf maandag 23 mei tot en met woensdag 25 mei worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Wittebergweg, Nutter

Op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni wordt het asfalt in diverse, met wegenverf aangespoten, vakken op de Wittebergweg vervangen. Tijdens de werkzaamheden wordt het werkgebied, overdag tussen 06.30 en ca. 18.00 uur, volledig afgesloten voor al het verkeer.

Vasserdijk, Manderveen

Op de Vasserdijk, tussen de Pöttersweg en de Manderveensweg, wordt het asfalt vervangen. Vanaf vrijdag 3 juni tot en met vrijdag 17 juni worden de werkzaamheden uitgevoerd. Dinsdag 7 juni tussen 06.30 en circa 18.00 uur wordt het werkgebied volledig afgesloten voor al het verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden.
Periode werkzaamheden
Op de dagen dat de werkgebieden afgesloten zijn voor doorgaand verkeer zijn de werkgebieden altijd toegankelijk. Aanwonenden worden verzocht om tijdens de asfaltdagen het werkgebied zoveel mogelijk te mijden. In geval van nood kunnen de hulpdiensten uiteraard het werkgebied passeren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.