Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

De vierde editie van Ondernemersmagazine is gepresenteerd

2022020512 Ondernemersmagazine
Release drie Ondernemersmagazines
Beeld: Twente FM

TUBBERGEN - De vierde editie van Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen is verschenen, te samen met de negende editie van Ondernemersmagazine Twenterand én de eerste editie van Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland.


De magazines zijn wederom tot stand gekomen voor en door ondernemers uit de drie gemeentes. De presentatie was in ’t Oale Roadhoes in Tubbergen tijdens het Kennisevenement van de Ondernemersmagazines.

Brian Brokelman overhandigde de eerste exemplaren van de pers-verse magazines aan de bedrijfsconsulenten Bianca Menderink (gemeente Tubbergen), Irene Rozendaal (Twenterand) en Femke Heithuis (gemeente Dinkelland). De uitreiking werd gadegeslagen door een zaal vol ondernemers uit de drie gemeenten.

Thijs Kemperink presenteerde het event, met als thema Mobiliteit, op de hem bekende humoristische wijze en hij interviewde twee gasten die veel interessants over het thema te vertellen hadden.

Het negende nummer van Ondernemersmagazine Twenterand heeft een omvang van 60 pagina’s, de versie Tubbergen telt 76 pagina’s en de eerste editie van de Ondernemersmagazine Gemeente Dinkelland heeft 64 pagina’s. De magazines worden in een oplage van elk ruim 2.500 exemplaren geadresseerd verspreid onder ondernemers in de drie gemeentes Tubbergen en als leestafelexemplaren bij onder andere dienstverlenende organisaties en horecabedrijven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.