Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Onderhoud N349 Tilligte - Denekamp

Wegwerkzaamheden bord
wegwerkzaamheden bord
Beeld: Twente FM

TILLIGTE/DENEKAMP - De provinciale weg N349 Tilligte-Denekamp is van maandag 16 mei tot en met vrijdag 24 juni in fasen afgesloten voor het verkeer. De provincie Overijssel voert dan aan de hoofdrijbaan groot onderhoud uit dat bestaat uit het aanbrengen van nieuwe lagen asfalt en markeringen. Een gedeelte van de weg wordt verbreed omdat deze te smal was.


Fasering

De werkzaamheden aan de hoofdrijbaan van de N349 vinden plaats in twee fasen. Fase een vindt plaats van maandag 16 mei tot en met woensdag 25 mei. Er vinden dan werkzaamheden plaats tussen de Penninksbrugweg en de kruising met het kanaal Almelo-Nordhorn zuidzijde. Fase twee is van 16 mei tot en met 24 juni, dan wordt er gewerkt tussen de kruising met het kanaal Almelo-Nordhorn zuidzijde en het bebouwde kom bord Denekamp.

Omleidingsroutes en bereikbaarheid

Het verkeer wordt in hoofdlijnen via Oldenzaal en Rossum omgeleid, dit wordt door middel van borden aangegeven. Aanwonenden, fietsers, leveranciers en hulpdiensten kunnen gebruik maken van een beperkte doorgang. De aannemer neemt met aanwonenden en aanliggende bedrijven contact op voor de detailplanning en bereikbaarheid. Een fase kan korter of langer duren door bijvoorbeeld weersomstandigheden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.