Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Run Bike Run Deurningen op 25 juni

1620run20bike20run
De Run Bike Run is traditie in Deurningen, maar gaat in 2020 niet door.
Beeld: Twente FM

DEURNINGEN - Na twee jaar van afwezigheid wordt Run Bike Run Deurningen gehouden op zaterdag (!) 25 juni 2022.


Anders dan de voorgaande edities, die op zondag plaats vonden, wordt het programma dit jaar op zaterdag uitgevoerd. Hiermee hebben de atleten aangenamere temperaturen tijdens de wedstrijd en kan de organisatie het dorpsplein gebruiken als sfeervol middelpunt van de wedstrijd.

Parcours

De wedstrijd bestaat uit twee ronden hardlopen van in totaal 7,4 kilometer met een passage over het dorpsplein. Daar kan vervolgens de fiets worden gepakt om de afgezette fietsrondes in het buitengebied van in totaal 31 kilometer te fietsen. Als laatste wordt er nog een ronde hard gelopen en finished men in hartje Deurningen.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom. In samenwerking met Pelles Deurningen is er een muzikale omlijsting en kan er volop gebruik gemaakt worden van de aanwezige horeca faciliteiten. I

Atleten kunnen zich vrijblijvend inschrijven, meedoen kan vanaf elk niveau, als solo deelnemer of met een duo partner waarbij een persoon gaat hardlopen en de ander het fietsparcours voor rekening neemt. Kijk voor meer informatie op runbikerundeurningen.nl,
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.