Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Zwembad Kuiperberg vanaf 24 april weer open

20220425 02 zwembad
Zwembad Kuiperberg
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - De baantjes- en recreatiezwemmers kunnen weer terecht voor een frisse duik bij zwembad de Kuiperberg in Ootmarsum. Het zwembad is elke dag geopend tot midden september.


Sinds 2019 is het zwembadcomplex gemoderniseerd. Het complex is omringd door het Twentse natuurlandschap. Ruim, groen, met een uniek uitzicht, meerdere ligweides, baden, glijbaden én duikplanken. De openingstijden zullen ook in 2022 flexibel zijn. Dit betekent dat het zwembadpersoneel afhankelijk van de weersomstandigheden de openingstijden bepaalt. De actuele openingstijden staan vermeld op Facebook en op de website.

Het banenzwemmen is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur ongeacht slechte weersomstandigheden.
::foto2::
Ook kunnen er weer abonnementen afgesloten worden bij de Kuiperberg om onbeperkt te zwemmen gedurende het seizoen. De kosten voor de abonnementen zijn als volgt opgesteld: een abonnement voor volwassenen bedraagt €100 per persoon, een abonnement voor kinderen van 1 t/m 17 jaar bedraagt €50 per persoon en een abonnement voor een gezin (twee volwassenen en kinderen t/m 17 jaar) bedraagt €175 in totaal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.