Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Blauwnet en Twents bieden tot en met 29 mei gratis meereistickets aan

Bus Syntus bushokje
bus Syntus
Beeld: Twente FM

TWENTE - Vervoersbedrijven Blauwnet en Twents bieden tot en met 29 mei gratis meereistickets aan. In deze periode reist men met z’n tweeën voor de prijs van één in de Blauwnettrein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal én met alle bussen van Twents.


April en mei zijn maanden waarin veel te doen is. Met de meivakantie in aantocht, het festivalseizoen dat losbarst en feestdagen als Koningsdag en Hemelvaart, is dit hét moment om erop uit te trekken.
Naomi Elshof (marketeer bij Keolis Nederland, het bedrijf achter Blauwnet en Twents): “De behoefte om naar buiten te gaan is groot. We hebben natuurlijk heel lang thuis moeten zitten, maar eindelijk mogen we weer. Zeker als de zon schijnt, trekken we er massaal op uit met z’n allen. Wij willen stimuleren om dat met het OV te doen. En om dat samen te doen.”

Met de voorjaarscampagne ‘Vier het voorjaar’ willen Blauwnet en Twents reizigers inspireren er samen op uit te trekken en het OV te pakken voor een dagje shoppen in de stad, een museumbezoek of terrasjes hoppen. Het gratis meereisticket, geeft het extra zetje.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.