Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Examenstunt loopt uit de hand in Oldenzaal

Oldenzaal Twentes Carmel college Potskampstraat
Twentes Carmel college Potskampstraat Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Leerlingen van het Twents Carmel College hebben flink uitgepakt met de examenstunt.


Een groep kwam met trekkers en strobalen naar school, waardoor het gebouw al snel vol met hooi lag. Hilariteit onder de leerlingen en onrust in de schoolgangen. Leraren beseften al snel dat lesgeven niet meer ging lukken. Een woordvoerder van de school spreekt van "een storm in een glas water". Feit is wel dat de examenstunt aan de Potskampstraat er voor zorgde dat de sfeer op school "wat onrustig" was.

Iedereen naar huis

"Uit voorzorg is diezelfde beslissing genomen aan de Lyceumstraat. Daar hadden leerlingen een groot feest georganiseerd", zegt de woordvoerder. De examenstunt op de Potskampstraat brengt de leerlingen overigens niet in de problemen. "Het is jammer dat de lessen niet doorgingen, al zullen de leerlingen het niet erg hebben gevonden." Inmiddels is het gebouw weer netjes. De leerlingen die de stunt hebben georganiseerd, hielpen mee opruimen.

(artikel in samenwerking met onze mediapartner RTV Oost)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.