Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Oldenzaalse Weken: volop activiteiten

Clown20 Funny20960x1280
Clown Funny
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Een Routextiel fietstocht, het Geheim van Hades, een koopzondag, vossenjacht, oud-Hollandse spelletjes, een stadswandeling: in de Oldenzaalse Weken is van alles te doen in Oldenzaal.


De activiteiten zijn georganiseerd door Oldenzaal Promotie en duren van zaterdag 23 april tot en met zondag 8 mei. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd die geschikt zijn voor alle leeftijden zoals een Routextiel fietstocht, Geheim van Hades en een koopzondag op 1 mei.

Kinderactiviteiten

De Vossenjacht gaat op herhaling en staat gepland op dinsdag 26 april en dinsdag 3 mei. Op vrijdagmiddag 6 mei zijn er spelletjes als hinkelen, stoepkrijten, Annemaria Koekoek, Grond darten, Boter, kaas & eieren, twister en meer. Er is een speciale stadswandeling voor kinderen op donderdag 5 mei. De route en de tekst van de gids is aangepast op de leeftijden van de kinderen. Ze krijgen dan te horen wat er vroeger allemaal in de stad is gebeurd en wat daar nu nog van te zien is. Deelnemers dienen zich vooraf aan te melden voor de Vossenjacht en de spelletjesdag.

Moederdaggedicht winactie

Kinderen kunnen een gedicht schrijven voor hun moeder. De gedichten kunnen ingeleverd worden bij Oldenzaal Promotie. Inleveren kan tot en met donderdag 5 mei, per mail of bij het kantoor aan de Grootestraat 35 in Oldenzaal.
Het gehele programma is te vinden op www.uitinoldenzaal.nl/oldenzaalseweken.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.