Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Welke naam krijgt cultureel centrum?

Cultureel sociaal20centrum20 Oldenzaal201280x960
Het cultureel-sociaal centrum in Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Inwoners kunnen een naam kiezen of zelf een naam bedenken voor het nieuwe cultureel-sociale centrum in Oldenzaal.


Deze zomer komt er een spiksplinternieuw cultureel- en sociaal centrum in Oldenzaal. In het pand aan de Wilhelminastraat 5 bieden verschillende organisaties een ontmoetingsplek aan alle inwoners van Oldenzaal. Initiatiefnemers zijn Impuls en Kaliber Kunstenschool, maar in het gebouw komen ook onder andere de talentenbroedplaats voor jongeren Studio15 en Leeratelier Mal & Mod.
Iedereen kan er terecht voor ontspanning, cursussen, hulp, beweging, kunst en cultuur. En niet te vergeten: een lekker kopje koffie of thee.

Maar hoe gaat deze huiskamer van Oldenzaal heten? Impuls en Kaliber roepen Oldenzalers op om mee te denken over de naam. Stem op één van de vijf al bedachte namen en/of geef zelf een suggestie voor een nieuwe naam. Inwoners kunnen de naam van hun keuze vóór 15 mei mailen naar [email protected].

Gestemd kan worden op de volgende namen: 1. De Pepermunt 2. De Opmaat 3. Op de (Stads)Wal 4. De Magneet 5. Atrium 6. De eigen suggestie!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.