Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Jens Piepers is voorleeskampioen

Jens20 Piepers
Jens Piepers
Beeld: Twente FM

TWENTE - Jens Piepers is voorleeskampioen van de provincie Overijssel.


Op 25 mei aanstaande gaat Jens de provincie Overijssel vertegenwoordigen tijdens de feestelijke landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd in Utrecht. Uit Twente deden verder mee: Fay Gerfen van Basisschool Shalom uit Vriezenveen, Siem Nijhuis van Basisschool De Zevenster uit Denekamp, Nayat Gelici van Basisschool De Bonkelaar uit Almelo en Thomas Buursink van Basisschool De Mare uit Almelo.

Als Jens wint mag hij zich een jaar lang De Nationale Voorleeskampioen en Kinderdirecteur 2022 van het Kinderboekenmuseum noemen.

Op 25 mei neemt de kampioen uit Overijssel het op tegen de voorleeskampioenen uit de elf overige provincies. De jury bestaat dit jaar onder anderen uit de Kinderboekenambassadeur en Annabelle Zandbergen (presentator Jeugdjournaal). De finale wordt gepresenteerd door comedian en presentator Edson da Graça.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.