Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Beleef Ootmarsum presenteert Escape Room ’Othmar's Geheim'

Escaperoomootmarsum 01 min
Escape Room Ootmarsum ‘Othmar’s Geheim’
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM – Escape Room ‘Othmar’s Geheim’ is de vierde wens van Jolanda en Dennis Ikink van Beleef Ootmarsum, die in vervulling is gegaan. Deze zal exclusief te spelen zijn in de maanden april, mei en juni in de Pop-up Store van het Johannink in Ootmarsum.


Met het ontwikkelen van een Escape Room in Ootmarsum is een wens in vervulling gegaan voor Jolanda en Dennis Ikink. Toen de Pop Up Store van het Johannink in beeld kwam hebben ze deze kans meteen gegrepen en zijn ze de lock-downs doorgekomen met het maken van een spannende verhaallijn en raadselachtige puzzels. Alles voorzien van uniek spelmateriaal.

Om de kwaliteit van Escape Room Ootmarsum te waarborgen kan er gespeeld worden met twee tot zes personen. Grotere groepen kunnen meerdere tijdsloten na elkaar reserveren. Jolanda en Dennis vinden het belangrijk dat de puzzels in dienst staan van het verhaal en dat iedereen een avontuurlijke belevenis ervaart.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.