Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Patrick Welman ontvangt jeugdhoogheden

Carnavalsoptocht20 Oldenzaal202
Carnavalsoptocht Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Burgemeester Patrick Welman ontvangt op woensdag 6 april, in het bijzijn van Stadsprins Rob II en Sik Marco, om 15.00 uur alle jeugdhoogheden uit de gemeente Oldenzaal in het stadhuis. Onder het motto ‘jong geleerd, oud gedaan’ kiezen de verschillende basisscholen hun eigen hoogheden.


Het is inmiddels een traditie geworden dat de burgemeester op de woensdagmiddag voorafgaand aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht alle jeugdhoogheden in het stadhuis ontvangt. Zo ook dit jaar, waarin het carnaval in een andere periode van het jaar wordt gevierd.

Verschillende hoogheden waaronder Prinsjes, Prinsesjes, Gravinnen, Narren en Narrinnen, Pages en een Markies hebben al laten weten graag gebruik te willen maken van de uitnodiging van de burgemeester om bij hem op visite te komen. Burgemeester Patrick Welman verheugt zich dan ook nu al op de komst van het bonte gezelschap.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.