Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

De infotruck van TZA staat tot 2 april in Oldenzaal! Kom je kijken?

3103202220tza20infotruck
Infotruck TZA
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – De TZA Infotruck staat van 31 maart tot en met 2 april op de Ganzenmarkt in Oldenzaal. Vanaf 10.00 tot en met 16.00 kunnen inwoners van Oldenzaal vrijblijvend langskomen en informatie verkrijgen over verschillende technologische hulpmiddelen. Kijken en testen

Meer dan ooit maakt technologie ons dagelijks leven makkelijker. Het kan ook ondersteunen bij het behouden van zelfstandigheid of bij het langer in je eigen huis wonen. Er zijn heel veel verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar variërend van een druppelbril en stofzuig-robot tot een wekker met dwaaldetectie. Het kan prettig zijn om deze hulpmiddelen zelf te zien en in de praktijk te testen.

Inwoners uit Oldenzaal kunnen gedurende de tijd dat de Infotruck in Oldenzaal staat de hulpmiddelen bekijken en testen. Professionals uit zorg van Impuls, Zorggroep Sint Maarten, Carintreggeland, de Zorgfederatie en TZA zijn aanwezig om belangstellenden te informeren. Zij kijken mee wat het beste bij iemand past en wat andere mogelijkheden zijn.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.