Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

'Rijden voor geluk' voor WensAmbulance

Downloaden
WensAmbulance Oost-Nederland
Beeld: Twente FM

TWENTE – Het jaarlijkse evenement ‘Rijden voor Geluk’ vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni. Motor- en trikerijders organiseren dit evenement vol diverse activiteiten om geld in te zamelen voor Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.

Braderie en Trike Run

Op zaterdag 4 juni vindt een braderie en trike run plaats. Op de braderie kunnen bezoekers genieten van springkussens, een kinderkermisdraaimolen, schminken, diverse eet- en dranktentjes. Ook zijn er live optredens van onder andere Henny Thijssen, Geraldien de Lange, Geert Hiemstra en vele anderen. Daarnaast is er een trike run waar men een rondje mee kan rijden op een trike-zijspan. Mensen met een beperking kunnen gratis mee in de trike-zijspan.
Ook is het mogelijk om zelf op de braderie te staan. De kosten voor een kraam van drie meter met dak is 17,50 euro en een grondplaats van drie meter is 7,50 euro. Belangstellenden kunnen mailen naar [email protected] om zich aan te melden voor een braderie plaats.

'Rijden voor Geluk' toertocht

De toertocht van ‘Rijden voor Geluk’ vindt plaats op zondag 5 juni. Alle types motoren en trikes zijn welkom voor deze toertocht door Haaksbergen en omgeving. Veel rijders nemen achterop mensen met een beperking of kinderen mee. Ook rijden er wensambulances mee. Patiënten die gek zijn op motoren en trikes en vanwege hun ziekte niet zelf meer kunnen rijden kunnen zo toch meerijden. Na de tour is er voor de deelnemers een barbecue en live muziek.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.