Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Stadsderby: De Esch ontvangt Quick '20

Quick20de20esch
Stadsderby op het programma
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – De Oldenzaalse voetbalvereniging de Esch speelt zaterdag 26 maart de stadsderby tegen Quick ’20. De laatste keer dat de clubs tegen elkaar speelden won Quick ’20 met 6-1.


Beide teams hebben zich goed voorbereid op de stadsderby. ‘’Quick ’20 is een hele speciale voetbalvereniging, maar de voorbereiding is niet anders dan bij andere wedstrijden’’, aldus Bas van der Wal, trainer van het eerste team van de Esch.
Quick ’20 heeft wel het een en ander voorbereid tijdens de trainingen. ‘’We zijn ook op het gras aan het trainen, we passen ons daardoor een beetje aan op het veld van komende zaterdag’’, aldus René Nijhuis, trainer van Quick ’20.

De Oldenzaalse stadsderby vindt op Sportpark de Weschterik plaats. Beide ploegen kijken met veel enthousiasme naar de wedstrijd die om 14.30 uur begint onder leiding van scheidsrechter Ron Steen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.