Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Chiel Olde Keizer naar Heracles Almelo

Chiel Olde Keizer min201
Chiel Olde Keizer
Beeld: Twente FM

TWENTE – Chiel Olde Keizer maakt de overstap van de FC Twente/Heracles Academie naar Heracles Almelo. De 18-jarige verdediger uit Denekamp tekent een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen.


“Ik ben dankbaar en super trots dat ik bij Heracles mag tekenen’’, aldus Olde Keizer. Na tien jaar bij de Academie ziet Olde Keizer dit als een mooie beloning. ‘’Vanuit de club krijg ik veel vertrouwen en dat voelt goed.”

Olde Keizer is in januari voor het eerst aangesloten bij de selectie en heeft volgens technisch directeur Tim Gilissen een goede indruk achtergelaten gedurende die periode. ‘’ Chiel is een verdediger met veel potentie en hopelijk kan hij zijn potentie waarmaken en doorgroeien tot een waardevolle speler voor Heracles Almelo’’, aldus Gilissen.
::volgendepagina::
Olde Keizer is de tweede speler die in korte tijd een profcontract heeft getekend bij Heracles Almelo. Sem Scheperman uit Holten ging hem voor. ‘’Het is mooi dat de club vertrouwen heeft in deze jongens en ze de kans wil geven om uiteindelijk door te breken in het profvoetbal. Als gezamenlijke Academie is dat uiteindelijk ons streven’’, zegt Dominique Scholten, manager Academie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.