Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Knippers en Nijhuis beginnen aan terugweg met vluchtelingen uit Oekraïne: 'Komt hard binnen'

2022 03 0820at2015 08 11
Nic en Liejondo onderweg naar de grens Oekraïne
Beeld: Twente FM

TWENTE – Nic Knippers en Liejondo Nijhuis zijn op de terugweg vanaf Oekraïne met de vijf vluchtelingen die ze hebben opgehaald. Ze bevinden zich nu in Hongarije en verwachten morgen rond het middaguur in Denekamp aan te komen.


Knippers en Nijhuis hebben in Oekraïne vijf dames opgehaald, waaronder twee kinderen. "De dames hebben een goede nachtrust gehad. Ze zijn wel enigszins van slag. Met name het nieuws van de aanval op het kinderhospitaal in Marioepol door de Russen komt hard bij ze binnen", aldus Knippers.

Ze moeten nu nog vijftien tot zestien uur rijden tot ze in Denekamp zijn. Dan zouden ze in de nacht aankomen. "Daarom hebben we in overleg besloten een extra overnachting in te lassen in Dresden." Vanaf Hongarije is dat nog negen tot tien uur rijden. Knippers en Nijhuis verwachten morgen rond twee uur in Denekamp aan te komen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.