Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

De week van de afvalhelden

Ondergrondse afvalcontainers
Ondergrondse afvalcontainers.
Beeld: Twente FM

TWENTE – In Nederland is het van 7 tot en met 14 maart de ‘Week van de afvalhelden’. Ook dit jaar zet Twente Milieu alle medewerkers extra in het zonnetje. Ook inwoners kunnen daar dit jaar een rol in spelen zodat men samen de ‘Week van de afvalhelden’ in Twente tot een groot succes maakt.


Bij alle omstandigheden gaat het werk van de medewerkers van Twente Milieu door, zodat de wijken in Twente schoon, gezond en veilig blijven. De inwoners van Twente zetten tijdens de ‘Week van de afvalhelden’ de medewerkers met een uitvoerende functie in de branche in het zonnetje:

Maak kans op verassingen

Inwoners kunnen zowel online als offline laten zien dat ze ‘Blie bint’ met de medewerkers van Twente Milieu. Vorige week stond in de huis-aan-huis krant een poster.
::volgendepagina::
Wanneer inwoners deze poster deze week voor het raam hangen, maken ze kans op een leuke verrassing die door onze medewerkers uitgedeeld wordt. Ook kan er digitaal via twentemilieu.nl/bliemetoe een digitale boodschap achter worden gelaten. Men kan ook een foto maken van de poster voor het raam en deze op social media plaatsen met de hashtag #bliemetoe. Ook onder deze reacties verloot Twente Milieu cadeaus.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.