Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Plofkraak net over grens in Nordhorn

IMG 8133201
Plofkraak net over de grens in Nordhorn
Beeld: Twente FM

NORDHORN - Net over de grens bij Denekamp, in Nordhorn, heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een plofkraak plaatsgevonden. Het resulteerde in een grote ravage. Vier personen bleken een Cash Point opgeblazen te hebben, één van de daders werd woensdagochtend opgepakt in de buurt van Deventer.


Rond 02.30 uur werd de buurt in Nordhorn opgeschrikt door een aantal explosies. Het huisje met daarin een geldautomaat werd compleet verwoest. Meerdere ruiten in de omgeving zijn gesprongen door de explosies en verschillende auto's raakten beschadigd.

De politie heeft de Denekamper Strasse volledig afgesloten voor verkeer en er wordt forensisch onderzoek verricht. De Duitse EOD (Explosieven Opruimingsdienst) en de politie zijn nog bezig met het onderzoek. Eén van de mogelijke daders is woensdagochtend opgepakt in de buurt van Deventer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.