Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

GroenLinks wandelt langs stadsmoestuinen

09 22 oldenzaal stadsmoestuin
Stadsmoestuin in Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - In het kader van haar zondagse wandelingen gaat GroenLinks Oldenzaal ook komende zondag 6 maart weer wandelen. Het thema van deze wandeling zal zijn Stadsmoestuinen.


Er zijn er de afgelopen jaren in Oldenzaal meerdere gerealiseerd maar in verband met de vergroening van de stad en het bevorderen van de sociale samenhang is verdere uitbreiding van het grootste belang. Het blijkt dat er nog steeds veel behoefte is aan een moestuin in de eigen buurt.
Tevens levert een moestuin een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en welbevinden van mensen.

Tijdens de wandeling zal GroenLinks raadslid Henry Otter, stadstuinder bij uitstek, het een en ander vertellen over Stadsmoestuinen en gaat de wandeling ook langs een mooi voorbeeld van een Stadsmoestuin aan de Griekenlandlaan op de Gravenes gaan.
De wandeling is van 10.00 tot 11.30 uur en het vertrek is vanaf Natuur en Milieu educatief centrum de Hofte, Operalaan 152, 7577JA, Oldenzaal.
Aanmelden graag via Facebook of de website(https:/oldenzaal.groenlinks.nl/agenda). Maar men kan ook spontaan meelopen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.