Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Buisman Keerls halen 11.111,11 euro op

20220103 buisman keerls
Buisman Keerls on air
Beeld: Twente FM

SAASVELD – De Buisman Keerls hebben met ‘De Buisman Keerls on air’ afgelopen weekend maar liefst 11.111,11 euro opgehaald. Dit geld zamelden ze in om verenigingen en bedrijven te helpen die een financiële steun nodig hebben.


‘’We hebben veel meer opgehaald dan wat we in gedachten hadden’’, zegt Fransen, een van de Buisman Keerls op Twente FM. Ze hoopten op drie á zes duizend euro. ‘’Het geld bleef maar binnen stromen en uiteindelijk zaten we al aan de tien duizend euro.’’ De Buisman Keerls hoopten om een bedrag van 11.111,11 euro op te halen. ‘’Toen we dicht bij dat bedrag zaten heeft Dancing Bruins het laatste bedrag er bij op gedaan’’.

Verdeeld over instellingen

Het opgehaalde bedrag wordt verdeeld over 20 instellingen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en het goed kunnen gebruiken. ‘’Verenigingen en bedrijven konden zich tot vorige week melden om een deel van dit bedrag te krijgen’’, aldus Fransen. De instellingen die zich hebben gemeld ontvangen ongeveer 500 euro.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.