Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Commissie Dinkelland vergadert over bestemmingsplannen

Gemeentehuis dinkelland
Gemeentehuis Dinkelland
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - De Commissie Omgeving & Economie Dinkelland vergadert dinsdag 1 maart. De bijeenkomst begint om half acht.


Tijdens deze vergadering worden drie bestemmingsplannen vastgesteld.
Het bestemmingsplan Buitengebied Bornsestraat in Weerselo, voorziet in de bestemming van een agrarische bedrijfswoning tot plattelandswoning. Dit maakt het mogelijk dat de woning bewoond kan worden door iemand die geen binding heeft met de agrarische bedrijfsvoering.

Bij bestemmingsplan Ootmarsum Koggelsteeg 4 vraagt de eigenaar om gronden met bestemming Groen te wijzigen in Bedrijventerrein. Het gaat om een oppervlakte van bijna 350 vierkante meter, zodat het bedrijf uitgebreid kan worden.

Het vaststellen van het bestemmingsplan Vicarieweg 5 in Weerselo maakt een psychologiepraktijk met ondergeschikte functies mogelijk. Omdat deze ontwikkeling niet in overeenstemming is met het vigerend bestemmingsplan ‘Het Stift’, is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Het bestemmingsplan maakt de wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ in ‘Maatschappelijk’ mogelijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.