Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Deelnemers BoesCoolTuur naar jubileumvoorstelling

20221702 boescooltuur
Kinderen tijden BoesCoolTuur
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – BoesCoolTuur viert op zondag 20 maart haar 5-jarig jubileum in Stadstheater de Bond. Er staan twee voorstellingen op het programma voor basisschoolleerlingen die in de afgelopen zes jaar mee hebben gedaan met één of meer cursussen van BoesCoolTuur.


De voorstelling ‘Catch the Beat’ voor de bovenbouw, groep 5 tot en met 8, begint om 14.00 uur. Het is een voorstelling over beatboxen, beats en rap. De kinderen zijn een actief onderdeel tijdens deze voorstelling. Om 16.00 begint de voorstelling ‘Blote voetjes op reis’ voor groepen 1 tot en met 4. Het is een interactieve voorstelling met liedjes waarbij beleving centraal staat.
::volgendepagina::
Kinderen die een van de voorstellingen willen bezoeken kunnen zich opgeven via [email protected]. Bij de voorstelling voor de onderbouw mag 1 ouder gratis mee, bij de bovenbouwvoorstelling bezoeken de kinderen het theater zelfstandig.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.