Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Volle bak bij Bruins tijdens carnavalsweekend: 'Binnen tien minuten uitverkocht'

25 21 dinkelland saasveld bruins
Eigenaar Patrick Bruins bij Dancing Bruins
Beeld: Twente FM

SAASVELD - Goed nieuws: vanaf volgende week laat het kabinet zo'n beetje alle coronamaatregelen vallen. Het is het nieuws waar Patrick Bruins, eigenaar van de gelijknamige discotheek/dancing in Saasveld, lang op heeft moeten wachten. Net als de verschillende andere eigenaren van discotheken door heel het land.

"Het is heel goed nieuws, we gaan weer open. Ik hoop en denk dat het deze keer zo blijft", begint Bruins in gesprek met Twente FM. "Iedereen is eraan toe, vooral de jeugd. De groep tussen de vijftien en de dertig jaar moet eruit. Het kon niet langer zo."

Razendsnel uitverkocht

Na de persconferentie van dinsdagavond besloot Bruins meteen kaarten online te zetten voor het carnavalsweekend van 25, 26 en 27 februari. "De kaarten waren binnen tien minuten uitverkocht. Dat was tijdens de vorige heropening ook zo."

Hoe Bruins het aankomend weekend aan gaat pakken, laat hij vooralsnog in het midden. De versoepelingen gaan pas vanaf volgende week in. "Dan kunnen er weer 3.000 bezoekers naar binnen. Over aankomend weekend moeten we nog even nadenken. Er mogen dan 500 personen naar binnen, maar dat moeten ze allemaal een vaste zitplek hebben. Dat wordt hem niet echt..."

Bruins hoopt dat het de laatste keer is geweest dat hij zijn discotheek noodgedwongen gesloten moest houden. "Alle landen om ons heen gaan ook allemaal open. Als het nu nog weer fout gaat, moet je me maar weer bellen", sluit hij lachend af.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.