Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Politie zoekt getuigen na overval aan Johanninksweg in Denekamp

Politie auto
politie auto
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - De politie zoekt getuigen na een overval aan de Johanninksweg in de nacht van donderdag 13 januari op vrijdag 14 januari. Twee bewoners kregen de schrik van hun leven toen ze wakker werden en er vier gemaskerde mannen in hun huis stonden.


De politie kreeg de melding rond 01.30 uur binnen en zoekt getuigen. Drie van de vier mannen hadden volgens het slachtoffer een lichte huidskleur, de vierde man had een donkere huidskleur. De overvallers waren allemaal gemaskerd, in het donker gekleed en ze droegen zwarte handschoenen.

Tijdens de overval werden de inwoners bedreigd, waarbij de overvallers spraken in meerdere talen (Engels, Duits en Nederlands). De politie is meteen een onderzoek gestart. Vooralsnog is er nog niemand aangehouden. Mensen die meer weten kunnen dit melden via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.


Buurtbewoners die kunnen helpen, worden opgeroepen zich te melden. Beelden van dashcams, videodeurbellen en bewakingscamera's kunnen cruciaal zijn. Mocht je hebben gezien dat de woning in de periode voor de overval in de gaten werd gehouden, geef dat dan door.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.