Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Einde Dakar voor Mirjam Pol in zicht

Pol20 Mirjam
Mirjam Pol in de Dakar 2022
Beeld: Twente FM

BORNE - Het einde van Dakar 2022 is in zicht.
Mirjam Pol blijkt na de twaalfde etappe vooral in gevecht te zijn geweest met zichzelf. “Dit soort terrein is zo ontzettend mijn ding! De duinen waren majestueus, geweldig. Het rare was; de hoge, zachte en moeilijke duinen daar surfte ik zo doorheen, heerlijk. Maar toen kwamen de kleine en lagere duintjes en daar ging het niet één keer maar twee keer volledig fout, waardoor ik van mijn motor vloog. Ik voel het goed, bij de tweede crash heb ik mijn schouder en schouderblad behoorlijk geblesseerd. Door die hele toestand heb ik ook nog een tijdstraf gekregen doordat ik te hard reed."

Bij binnenkomst in het bivak is Pol richting de fysio gegaan om naar haar schouder te laten kijken. Bij de eerste check bleek er niets ernstigs te zijn met de schouder.

“Nog één dag, nu alles heel houden en opletten want, de Dakar verbergt veel verschillende verrassingen!”, laat Pol weten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.