Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Kennismaken met De Essen op afspraak

Classroom 2093744 1280
Klaslokaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Geen open huis, maar een kennismaking op afspraak met scholengebouw de Essen in Oldenzaal.


Dit jaar staat op 14 januari het jaarlijkse open huis in scholengebouw de Essen gepland. Omdat het land dan nog in een lockdown verkeert kan het open huis op die dag niet doorgaan. De schoolteams willen de ouders en hun peuters in plaats daarvan de gelegenheid geven om in de maand januari een afspraak te maken om kennis te maken met beide scholen.

Tijdens een rondleiding kunnen ouders en kinderen een goede indruk krijgen van de sfeer en de werkwijze tijdens een ‘gewone’ schooldag. "We vinden het belangrijk dat ouders een zorgvuldige keuze kunnen maken voor de school die bij hun kind past. Ze worden dan ook van harte uitgenodigd om een afspraak te maken. Uiteraard zullen we de rondleidingen organiseren met inachtneming van de coronamaatregelen", aldus de teams van beide locaties.

Belangstellenden kunnen via mail of telefonisch een afspraak maken, er wordt dan een datum en een tijdblok afgestemd voor het bezoek. Voor een afspraak met de Esch kan gebeld worden naar: 0541-513460 of gemaild met: [email protected]
Voor een afspraak op de Linde naar: 0541-534455 of mailen met: [email protected]

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.