Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Köttelpeer'n willen gala's in mei

06 slimstekottelpeer
Gala van de Köttelpeer'n.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - Carnavalsvereniging De Köttelpeer'n uit Denekamp hoopt de gala's dit jaar in mei alsnog te kunnen organiseren. De vereniging heeft daarvoor een periode van

18 tot en met 23 mei in gedachten.
Eind vorig jaar is er in overleg met de andere carnavalsverenigingen uit de oude gemeente Denekamp besloten dat een 'normaal' carnaval ook dit jaar niet plaats kon vinden. De gala's worden door de verschillende verenigingen echter als erg belangrijk gezien. Vandaar dat De Köttelpeer'n hopen dat dit later in het jaar georganiseerd kan worden.

Door nu al een datum vast te leggen, probeert de vereniging duidelijkheid te scheppen. De verschillende carnavalsverenigingen hopen dat de optochten ook door kunnen gaan later dit jaar, maar dat is nog afhankelijk van meerdere factoren. Men hoopt in het weekend van 10 april een gezamenlijke optocht te kunnen houden in Oldenzaal, mocht dit mogelijk zijn.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.