Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Gem. Dinkelland houdt inwoners op de hoogte over nieuwe rondweg Weerselo

Weerselo plaatsnaambord 1
Weerselo plaatsnaambord
Beeld: Twente FM

WEERSELO - De Gemeente Dinkelland gaat de inwoners op de hoogte houden van de verschillende updates rondom de realisatie van de nieuwe rondweg in Weerselo. Er worden verschillende fases doorlopen, van ontwerp tot de daadwerkelijke aanlegwerkzaamheden.
De gemeente begrijpt dat dit bij inwoners van Weerselo vragen op kan roepen en wil ze daarom zo goed mogelijk op de hoogte houden. Zo worden er, wanneer dat mogelijk is, bijeenkomsten gehouden in het dorp voor de grotere mijlpalen. Denk daarbij aan het presenteren van een voorlopig ontwerp.

Er wordt daarnaast een maandelijks inloopspreekuur gehouden in 't Trefpunt in Weerselo. Deze vinden plaats op 1 februari (09.00 uur tot 12.00 uur), 1 maart (16.30 uur tot 19.30 uur), 29 maart (09.00 uur tot 12.00 uur), 26 april (16.30 uur tot 19.30 uur) en 24 mei (09.00 uur tot 12.00 uur).

Inwoners die individuele vragen hebben over het proces kunnen tijdens werkdagen contact opnemen. Dit kan via het nummer van de gemeente of via [email protected]. Er bestaat ook een mogelijkheid om een afspraak te maken over een persoonlijk gesprek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.