Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Joyce Berger en Miriam Vollenbroek benoemd tot leden Raad van Bestuur MST

Oldenzaal ingang Poliklinieken MST
oldenzaal_ingang_Poliklinieken_MST
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - De Raad van Toezicht van MST benoemt Joyce Berger per 1 januari 2022 en Miriam Vollenbroek per 15 maart 2022 tot leden van de Raad van Bestuur van MST. Met deze benoemingen heeft MST weer een complete Raad van Bestuur.

“Met Joyce en Miriam krijgen we de juiste ervaring en expertise. Samen met bestuursvoorzitter Jan den Boon vormen zij een goed team. Joyce Berger heeft de afgelopen jaren sturing gegeven aan het financiële- en bedrijfsvoeringsbeleid van MST, zij kent de organisatie goed en kan continuïteit in de ingezette ontwikkelingen brengen, nu vanuit een bestuurlijke rol."
"Miriam Vollenbroek heeft ervaring en expertise op het gebied van de ontwikkeling van wetenschap en innovatie, waaraan MST in de komende jaren flink gaat bouwen. Na jarenlang verbonden te zijn geweest aan Roessingh Research and Development, is zij momenteel hoofd Wetenschap en Innovatie bij ZGT. Ook is zij hoogleraar Technology Supported Cognitive Training aan de Universiteit Twente.” aldus Peter den Oudsten, voorzitter Raad van toezicht van het MST.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.