Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Aanvragen subsidies initiatieven en activiteiten Oldenzaal 2022

Bankbiljetten
bankbiljetten
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - De gemeente Oldenzaal ondersteunt initiatieven en activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid van de stad en het welzijn van de inwoners.


Daarvoor kunnen organisaties subsidie aanvragen bij de gemeente. Bijvoorbeeld voor cultuurparticipatie, jeugdsport, ouderenorganisaties, recreatie & toerisme en het vieren van een jubileum. Ieder jaar stelt het college de subsidieplafonds, de maximale bedragen, vast voor het volgende jaar.
Het college stelt de plafonds voor 2022 vast conform de bedragen die in de begroting zijn opgenomen.

De subsidieplafonds voor 2022 zijn: • cultuurparticipatie 18.193 euro • jeugdsport 29.869 euro • ouderenorganisaties 4.067 euro • recreatie en toerisme 11.575 euro.
Belangstellenden kunnen de subsidieregelingen, de Algemene subsidieverordening Oldenzaal 2017 en de aanvraagformulieren vinden op de website www.oldenzaal.nl/subsidies.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de publieksbalie van de gemeente Oldenzaal via telefoon 0541 588111 of e-mail: [email protected]

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.