Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Inbrekers slaan toe bij verschillende tandartspraktijken in Twente

Politie auto
politie auto
Beeld: Twente FM

TWENTE - In korte tijd zijn meerdere tandartspraktijken in Oost-Nederland het slachtoffer geworden van inbraken. In drie van de vier gevallen werd er dure apparatuur meegenomen uit de praktijken, waarbij de schade in de tienduizenden euro's loopt.


In één week werd er ingebroken in Weerselo, Zwolle, Enschede en Hengelo. Op vrijdagochtend 26 november werd er tussen 23.30 uur en 06.30 uur ingebroken bij een praktijk aan de Holtwijkerstraat. De deur werd geforceerd en er werd dure apparatuur meegenomen.

Een dag later was het raak in Zwolle. Op maandag 29 november probeerden de inbrekers het bij een praktijk aan de Roessinghsbleekweg in Enschede, maar deze poging slaagde niet. Woensdagochtend kwamen medewerkers van een praktijk aan de Wolter ten Catestraat in Hengelo erachter dat er was ingebroken.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Alle informatie, hoe klein het ook mag zijn, kan helpen bij het opsporen van de daders. Heb je wat gezien? Neem dan contact op via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.