Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Kerstmarkt Oldenzaal gaat niet door

Kerstmarkt
Kerstmarkt
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Voor het derde jaar op rij gaat de kerstmarkt in Oldenzaal niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. De ondernemers konden niet anders dan concluderen dat het niet verantwoord is om de markt door te laten gaan.


"Er komt dit jaar geen ijsbaan en ook ondernemers lieten al weten dat ze twijfelden of ze wel een kraampje wilden huren", zo laat Jeff van den Biggelaar van Oldenzaal Promotie weten in gesprek met Tubantia. "Dat zijn toch wel essentiële onderdelen van een kerstmarkt."

De rest van het zogenaamde 'Oldenzaal in kerstsfeer' gaat wel door. Dat betekent dat het centrum de twee weken voor Kerstmis in kerstsfeer. Van den Biggelaar baalt van de afgelasting. "Het is helaas niet anders, maar dat betekent wel dat we volgend jaar extra groots willen uitpakken. Daar zijn alle ondernemers het met elkaar over eens."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.