Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

UD Weerselo en BSC Unisson in evenwicht, belangrijke overwinning Oldenzaal

Voetbaldoel
voetbaldoel
Beeld: Twente FM

TWENTE - Ook in het amateurvoetbal van de zondag werd er maar weinig gespeeld. Wel werden er een aantal wedstrijden ingehaald, die op een eerder moment werden afgelast. Oldenzaal pakte belangrijke punten tegen Sportclub Overdinkel, UD Weerselo hield BSC Unisson op 1-1. Oldenzaal - Sportclub Overdinkel 3-1

Het seizoen begon moeizaam voor Oldenzaal, maar de laatste weken worden de prestaties steeds beter. Zondag werd het restant van de wedstrijd - die op 10 oktober vanwege een blessure van Overdinkel-speler Dion Rozema werd gestaakt - uitgespeeld.
Bij de hervatting van het duel stond het 1-0. Overdinkel ging meteen op zoek naar de gelijkmaker en wist die ook al snel te maken, maar de ploeg van trainer Tim Meijerink kon niet voorkomen dat Oldenzaal nog voor rust op een 3-1 voorsprong kwam. In de tweede helft jaagde Overdinkel op de aansluitingstreffer, maar het doel werd niet meer gevonden.

BSC Unisson - UD Weerselo 1-1
Na een gelijk opgaande wedstrijd wist UD een punt mee terug te nemen naar Weerselo. UD startte prima aan het duel en kreeg een aantal goede kansen, maar kreeg aan de andere kant van het veld het deksel op de neus. Na rust kwam UD al snel op 1-1 en vervolgens werd het spelbeeld rommeliger.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.