Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Broodnodige overwinning SVZW, koploper Quick'20 wint met ruime cijfers

IMG 7011
SVZW tegen De Merino's
Beeld: Twente FM

TWENTE – Drie heel belangrijke punten voor SVZW afgelopen zaterdag. Op het eigen sportcomplex werd er met 3-2 gewonnen van De Merino's. Quick'20 herstelde zich goed na het gelijkspel tegen IJVV en won met 4-1 van Den Ham.Eerste klasse DTweede klasse HVierde klasse FVierde klasse G

SVZW bungelde, net als tegenstander De Merino's onderaan de ranglijst. De ploeg uit Wierden nam meteen na het eerste fluitsignaal het initiatief en dat resulteerde al snel in een aantal kansen. Stefan Maat en Jesper Middelkamp wisten twee van die kansen te benutten, maar vlak voor rust kwam De Merino's terug in de wedstrijd. In de tweede helft leek het na de 2-2 mis te gaan voor SVZW, maar Frank Smit zorgde tien minuten voor tijd toch voor de overwinning voor SVZW.

Na de tegenvaller van vorige week tegen IJVV, herpakte Quick'20 zich goed. Er werd met 4-1 gewonnen van Den Ham, dat geen enkele kans maakte (op een schot op de paal na). De doelpunten werden gemaakt door Kemna (2x), Kip en Rickhoff.

De wedstrijd van Excelsior'31 tegen DOVO werd afgelast vanwege een aantal coronabesmettingen bij DOVO.