Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Set-Up'65 weet weer niet te winnen

Set20up2065
Set Up '65 Dames 1
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - Set-Up'65 Dames 1 blijft wachten op de eerste overwinning van dit Eredivisie-seizoen. De volleyballers uit Ootmarsum verloren met 3-1 op bezoek bij Voltena. Ook Eurosped uit Vroomshoop wist dit seizoen nog niet te winnen.


Set-Up begon dramatisch aan de eerste set en stond al snel met 5-0 achter. Deze achterstand kwam het team niet meer te boven, waarna de eerste set met 25-20 naar Voltena ging. In de tweede set ging het een stuk beter. Met mooi volleybal werd de tweede set met 18-25 gewonnen.
Set-Up wist de goede vorm van de tweede set echter niet mee te nemen naar set 3. Met 25-17 en 25-15 gingen de laatste twee sets naar Voltena.

Ook Eurosped blijft wachten op een eerste overwinning dit seizoen. Op bezoek bij Utrecht ging het met 3-1 onderuit. De wedstrijd leek verdacht veel op die van Set-Up tegen Voltena. Eurosped kwam op een 1-0 achterstand (25-22), speelde in de tweede set een stuk beter (17-25), maar gaf het vervolgens in de laatste twee sets uit handen (25-17 en 25-20).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.