Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Drie belangrijke punten voor TVC'28, DTC'07 haalt uit tegen weerloos Vosta

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

TWENTE – TVC'28 heeft een ietwat gelukkige overwinning gepakt op bezoek bij FC Winterswijk. Doelman Ruud Hesselink was belangrijk met een gestopte penalty. NEO won de topper tegen ATC'65, DSVD bleek in de derby tegen Saasveldia de sterkste, terwijl DTC'07 ongenadig hard uithaalde tegen Vosta.Tweede klasse JDerde klasse AVierde klasse AVierde klasse GVijfde klasse A


TVC maakte zondagmiddag de reis naar Winterswijk, waar het duel met de plaatselijke FC op het programma stond. Een lastige wedstrijd, waarin de thuisploeg het heft in handen nam. Het was echter TVC dat de voorsprong pakte: Stef Roelofs gebruikte zijn lichaam goed en liet de keeper van Winterswijk kansloos. Drie belangrijke punten voor de ploeg van trainer Martijn Beltman.

NEO blijft het uitstekend doen in de Tweede klasse. In eigen huis werd er met overtuigende cijfers (3-0) gewonnen van ATC'65, al lagen de verhoudingen op het veld dichter bij elkaar dan de eindstand doet vermoeden. ATC liet in de eerste helft de nodige kansen liggen, terwijl NEO juist zeer effectief met de geboden kansen omsprong. Mede door een aantal fouten in de ATC-achterhoede werd het 3-0.

De altijd beladen derby tussen DSVD en Saasveldia werd uiteindelijk een prooi voor de club uit Deurningen. DSVD blijft daarmee ongeslagen dit seizoen. De weersomstandigheden (veel wind) en een matig veld zorgden voor lastige omstandigheden. Veel kansen waren er niet, maar DSVD trok de wedstrijd met 2-0 naar zich toe.

In de Vijfde klasse A was het zondagmiddag prijsschieten voor DTC'07 tegen Vosta. Negen treffers maakte de ploeg van trainer Wilco Broekhuis uiteindelijk, al had de score (9-0) nog veel hoger uit kunnen vallen wanneer de thuisploeg beter om was gesprongen met de kansen.

Overige uitslagen
Eerste klasse E
Stevo – Tubantia afgelast.


SDC'12 – Barbaros 1-1


Avanti Wilskracht – LSV 4-0
MVV'29 – UDI 0-0
WVV'34 – Borne 3-0
RSC – Losser 3-2
TVO – Reutum 5-3


UD Weerselo – Victoria'28 1-1
Zenderen Vooruit – De Tubanters 1897 1-1
Fleringen – Oldenzaal 2-0
De Lutte – Almelo 4-1
EMOS – Vasse 1-2
Sportclub Overdinkel – KOSC 1-5


Holten – Broekland 2-1
Enter – Raalte 6-2


Manderveen – Bentelo 4-2
Vilsteren – Langeveen 2-5

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.