Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Werkzaamheden aan Boterweg Oldenzaal

Wegwerkzaamheden
Wegwerkzaamheden in Weerselo
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Als het weer het toelaat gaat de Gemeente Oldenzaal vanaf vrijdag 1 november aan de slag met de Boterstraat. De straat wordt vlakker gemaakt, terwijl lichtmasten en fietsklemmen vervangen worden. De werkzaamheden zullen tot het einde van november duren.


Op de manier waarop de Boterstraat op dit moment ingericht is, ervaart het doorgaande verkeer - waaronder reddingsdiensten - hinder. Fietsen staan breed geparkeerd, terwijl de weg smal en verzakt is. De keien liggen daardoor op verschillende hoogtes in de weg.

Het onderhoud gaat in verschillende fases verricht worden. Er wordt begonnen op het gedeelte tussen de Kloosterstraat en de Waagstraat. Wanneer de eerste fase is afgerond is het gedeelte tussen de Waagstraat en de Grootestraat aan de beurt.

Bewoners kunnen te voet altijd bij hun huis komen, voor horecaondernemers wordt een omleidingsroute opgezet. Op deze manier kan de bevoorrading gewoon doorgaan.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.