Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Punt voor TVC'28, slordig NEO en Losser hard onderuit bij De Tukkers

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

TWENTE – De nodige actie op de amateurvoetbalvelden afgelopen zondag. TVC'28 liet, ietwat onnodig, twee punten liggen tegen Voorwaarts (1-1), terwijl NEO de kansen niet wist te benutten tegen Eilermark. De topper in de Derde klasse A tussen Losser en De Tukkers werd met duidelijke cijfers gewonnen door de ploeg uit Albergen: 1-4.Tweede klasse JDerde klasse AVierde klasse A

De eerste helft tussen TVC en Voorwaarts zorgde voor weinig spektakel, maar na rust kregen de toeschouwers wel waar voor hun geld. De thuisploeg kwam op voorsprong, maar kon hier niet lang van genieten. Door een fout in de defensie maakte Voorwaarts al snel gelijk. Hier bleef het ook bij in Tubbergen.

NEO strijdt dit seizoen om promotie naar de Eerste klasse, maar heeft op bezoek bij Eilermark twee dure punten laten liggen. De ploeg uit Borne was de gehele wedstrijd de betere, maar wist dit niet uit te drukken in doelpunten. Uiteindelijk maakten beide ploegen er één: 1-1.

In de Derde klasse A stond de topper tussen Losser en De Tukkers op het programma. De gasten uit Albergen lieten duidelijk merken dat ze een maatje te groot waren voor de tegenstander. Vooral een goede redding van Rens Davina van De Tukkers zorgde ervoor dat de thuisploeg niet meer in de achtervolging kon: 1-4.