Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Quick'20 wint 'burenruzie' van De Esch, teleurstellende middag SVZW

Oldenzaal voetbalvereniging Quick 20 2
oldenzaal_voetbalvereniging_Quick_20_2
Beeld: Twente FM

TWENTE – Het was een feestelijke middag voor Quick’20 afgelopen zaterdag. Buurman De Esch kwam op bezoek op Sportpark de Vondersweijde en werd met een afgetekende 6-1 weer teruggestuurd. SVZW kende een teleurstellende middag tegen Nunspeet.Hoofdklasse BEerste klasse DVierde klasse FVierde klasse G

Koploper Quick’20 liet er geen onduidelijkheid over bestaan welke ploeg er de sterkste was. Bij rust stond het op een comfortabele 3-0 voorsprong door doelpunten van Jesse Kip (2x) en Frank Eulderink. Na rust werd die voorsprong vakkundig uitgebouwd naar 6-1.

SVZW kende een ongelukkige middag op bezoek bij Nunspeet. De ploeg wilde de goede vorm van de afgelopen weken meenemen, maar dat lukte niet. Yessin Maskoul zette de ploeg uit Wierden nog wel op voorsprong, maar na de rust kwam Nunspeet op gelijke hoogte. Hier bleef het ook bij: 1-1.

Plaatsgenoot Juventa’12 haalde uit tegen SVV’56 en nam een 1-6 overwinning mee terug naar Wierden. GFC Goor vernederde, net als vorig jaar, De Blauwwitters uit Borne. Na ruim negentig minuten spelen stond er een 14-0 eindstand op het scorebord.