Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Theatervoorstelling voor sportcoaches en trainers in Oldenzaal

Wethouder rob christenhusz gemeente oldenzaal
Wethouder Rob Christenhusz - Gemeente Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - De gemeente Oldenzaal houdt voor de coaches en trainers van alle sportverenigingen in Oldenzaal de theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op'.


De voorstelling gaat over het werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor trainers of coaches.
De voorstelling is van de stichting Positief Coachen, werd omarmd door sportkoepel NOC*NSF en georganiseerd door gemeente Oldenzaal.

Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport.
Rob Christenhusz, wethouder sport en sociaal domein: “We willen trainers en ook bestuurs- en commissieleden van de sportclubs deze voorstelling graag laten zien. Het is één van de acties uit het Oldenzaals Sport- en Beweegakkoord waarin sportverenigingen, -organisaties en zorginstellingen de handen ineen hebben geslagen om sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken.”

Theatervoorstelling: waar en wanneer

De uitvoering op maandag 8 november 2021 vindt plaats in Stadstheater De Bond (Molenstraat 25, Oldenzaal).
De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur.
Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten. "Een unieke kans voor sportclubs om elkaar na anderhalf jaar coronacrisis weer te ontmoeten “We verwachten met deze voorstelling verenigingen te inspireren en te motiveren om concreet aan de slag te gaan zodat iedereen met plezier en in een veilige omgeving kan bewegen en sporten!” aldus Bart van den Eijnde, sportformateur gemeente Oldenzaal.

Aanmelden

De toegang is gratis. Een coronatoegangsbewijs is verplicht en geïnteresseerden moeten zich van tevoren aanmelden. Dat kan via www.datschietlekkeropzo.nl.
Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.