Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Huldiging brandweervrijwilligers Denekamp

DENEKAMP - Tijdens de korpsavond van brandweer Denekamp op vrijdag 22 oktober wordt een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet en wordt afscheid genomen van drie brandweervrijwilligers.
Omdat vanwege corona de korpsbijeenkomst van de brandweerkazerne in Denekamp vorig jaar niet door kon gaan, worden dit jaar de brandweervrijwilligers met een jubileum uit de afgelopen periode gehuldigd. De jubilarissen variëren van 10 tot maar liefst 35 jaar brandweerdienst.
De korpsleden vieren het 35-jarig brandweerjubileum van Cor de Wacht, Robert Mensink, Jan Bolhaar en het 30-jarig brandweerjubileum van Hans Wolkotte.
Ook worden certificaten en diploma’s voor behaalde opleidingen uitgereikt.
“Een korpsavond is een mooi moment om onze mensen nog eens extra te laten zien hoe trots we op hen zijn”, aldus Jette Dierselhuis, kazernecoördinator van Denekamp.

Afscheid kazernecoördinator

Felix Bolhaar heeft aangegeven te willen stoppen met zijn werk als vrijwilliger en kazernecoördinator. Bolhaar was 34 jaar bij de brandweer waaronder 10 jaar als kazernecoördinator.
“We zijn dankbaar voor alles wat Felix betekend heeft voor kazerne Denekamp”, aldus Karin Groenewegen, teamleider repressie.

Burgemeester John Joosten van gemeente Dinkelland is tijdens de korpsavond aanwezig om deze vrijwilligers te huldigen. De korpsavond vindt plaats op vrijdag 22 november 2021 in de brandweerkazerne van Denekamp aan Nordhornsestraat 66 en start om 20.00 uur.

Jubilarissen

10 jaar: Ralph Rikhof.
12,5 jaar: Ruud Leusenkamp Erik Johannink, Juriaan Grote Punt.
30 jaar: Hans Wolkotte.
35 jaar: Cor de Wacht Robert Mensink Jan Bolhaar.
Rens Dierselhuis is ook 12,5 jaar bij de brandweer, maar omdat hij tevens beroepsbrandweerman in Enschede is wordt zijn jubileum daar gevierd.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.