Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

'Circus uit je ergste nachtmerrie' in Oldenzaal: 'Spannend en eng'

Urban gcf6e61b02 1280
Het circus uit je ergste nachtmerrie
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Scouting Titus Brandsma presenteert 'Het circus uit je ergste nachtmerrie'. Op het terrein aan de Potskampstraat in Oldenzaal wordt op zaterdagavond 30 oktober een Haunted House georganiseerd voor kinderen van zes tot en met vijftien jaar oud.


Twee jaar geleden organiseerde Scouting Titus Brandsma ook al een soortgelijke avond, destijds werd het een groot succes. 'En daarom hebben we dit jaar ook weer een Haunted House', zo vertelt 'circusdirecteur' Ruben Eertink. "Het hele gebouw wordt omgebouwd tot circus, vanwege Halloween."

Scouting Titus Brandsma merkt dat Halloween steeds populairder wordt bij de kinderen uit Nederland. "Het is iets wat is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Op social media wordt het steeds groter, het is spannend en eng", zo vervolgt Eertink. "Twee jaar geleden sloot het heel goed aan bij onze leden. We dachten daarom: we doen het nog een keer."

Het moet vooral een leuke avond worden voor de jeugd, zo stelt Eertink. "Het is geschikt voor kinderen van zes tot en met vijftien jaar. Ze gaan in groepen naar binnen, dus we kunnen rekening houden met de verschillende leeftijdsgroepen. Iedereen mag het spookhuis in, als je dat durft in ieder geval."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.