Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Gewonde bij ongeval in Rossum

5 E7 F078 A AF0 A 4 CA1 B49 F D137 AECFFD3 E201
Ongeval in Rossum
Beeld: Twente FM

ROSSUM - Wederom een ongeval op de N736 in Rossum. Een automobilist belandde maandagmiddag met zijn voertuig in de sloot. Het ging om een eenzijdig ongeval.


De automobilist is opgevangen door ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de automobilist in de sloot is beland, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De rijstrook richting Ootmarsum is afgezet door de politie, het verkeer wordt ter plaatse geregeld.

Het is niet de eerste keer dat er een ongeval plaatsvindt op de N736 bij Rossum. Marc Smellink, fractievoorzitter van CDA Dinkelland, vroeg er recent al aandacht voor in de gemeenteraad.

"De kruisingen worden veel gebruikt door aanwonenden, scholieren, toeristen en kinderen die naar de scouting, manege of klootschietersbaan fietsen", zo vertelde Smellink toen. "Zij moeten dit zo veilig mogelijk kunnen doen. Wij hopen dat de gemeente en provincie zich daarvoor willen inzetten, samen met de dorpsraad en aanwonenden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.